Stevens Keukens in Kalmthout, Antwerpen: keukens, dressings & wandkasten

 

 

Service

Wij kunnen beroep doen op een gemotiveerd team van vakmannen om uw keuken te plaatsen. Zij werken uw keuken tot in de puntjes af. Onze snelle dienst na verkoop staat paraat om elk mogelijk defect in uw electrotoestellen binnen de kortste keren te repareren.
 

Renovatie

Ook wanneer u uw bestaande keuken wenst te renoveren of uit te breiden kunnen wij u van dienst zijn. In eigen beheer nemen wij de volledige herinrichting van sanitair, elektriciteit, vloerwerk, wandbekleding en verlichting voor onze rekening.
 
Neem zeker een kijkje op onze website! www.stevensmeubelen.be

Over Stevens Keukens

De keuken is de centrale ontmoetingsplaats van het gezin. Een hedendaagse keuken is dan ook meer dan louter een plaats waar gekookt wordt. Meer en meer ontpoppen hedendaagse keukens zich tot plaatsen waar gepraat wordt, waar gasten ontvangen worden en waar men even kan uitblazen.

 

Wij bij Stevens Keukens uit Kalmthout (Antwerpen) zijn ons daarvan bewust en geven uw keuken die meerwaarde. Reeds vanaf het eerste gesprek met onze klanten besteden wij aandacht aan hun eisen en verwachtingen en vertrekken daaruit om tot een ideale indeling van de keuken te komen.

 

Onze keukens staan garant voor kwaliteit, afwerking en functionaliteit. Steeds op het hoogste niveau, maar tegen schappelijke prijzen.

 

Design

Wij leveren keukens af in alle soorten stijlen. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze, strakke keuken of een stijlvolle, klassieke keuken, bij ons wordt uw keuken tot in de kleinste details vormgegeven en persoonlijk ontworpen.

 

Ook voor dressings kunt u bij ons terecht.

Kwaliteit

Wij leveren uitsluitend kwaliteitswerk af, en dat door gebruik te maken van de nieuwste technieken en het beste meubelbeslag.
Contacteer ons voor meer informatie!